top of page

Isännöinti Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi | isännöintitoimisto Espoossa

Isännöinti Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi | isännöintitoimisto Espoossa

 
Jätehuolto

Toimiva jätehuolto on merkittävä asia asumisviihtyvyyttäkin ajatellen. Asianmukaisesti toimivassa jätehuollossa taloyhtiö hyötyy myös taloudellisesti pienentyvien jätekulujen myötä.

Asukkaat voivat ilmoittaa isännöitsijälle, jos jätteiden tyhjennysvälit, lajittelu, jäteastiamäärä tai syntyvä ongelmajäte tms. vaatii toimenpiteitä. Jäteastioihin ei saa laittaa kalusteita, koneita tai laitteita. Remonttijätteet, elektroniikkaromu, jääkaapit, pakastimet, tietokoneet yms. on jokaisen itse kuljetettava kaatopaikalle.

Erikokoisille taloyhtiöille on erilaisia velvoitteita kierrätyksen suhteen. Tarkat velvoitteet käyvät ilmi asuinpaikkakunnankunnan jätehuoltomääräyksistä tai kysymällä lisää isännöintitoimistoltamme.

Kattavan luettelon vaarallisista jätteistä ja niiden keräyspaikoista löydät sivustoilta:

www.vaarallinenjate.fi sekä www.kierratys.info.

Mikäli sinulla on kysyttävää taloyhtiönne jätehuollosta, ole yhteydessä isännöitsijätoimistoon tai soita HSY:n jätehuoltoon numerossa 09-1561 2110 (arkisin klo 08.30 – 15.30).

Pääkaupunkiseudun Isännöitsijät Oy. Isännöintiä Helsinki,isännöinti Espoo,isännöinti Kirkkonummi,isännöinti Vantaa,isännöinti Kauniainen
bottom of page