top of page

Taloyhtiöissä hyvä isännöitsijä varmistaa kiinteistöjen arvon säilymisen. Isännöinti on omaisuudenhoitoa, jolla varmistetaan osakkaiden sijoitusten arvon säilyminen sekä kohoaminen. Isännöintitoimisto huolehtii myös asukas- sekä alihankkijayhteyksien tehokkaasta hoitamisesta sekä viihtyisän ilmapiirin luomisesta taloyhtiöön.

Pääkaupunkiseudun Isännöitsijät Oy on espoolainen yksityinen isännöintitoimisto. Hoidamme taloyhtiönne ja kiinteistönne isännöintiä aktiivisesti ja asiakasystävällisesti, huomioiden aina sekä lyhyen, että pitkän aikavälin tavoitteiden täyttymisen. Isännöitsijän työssämme toimimme siten, että yhtiössänne toteutuvat kohtuulliset hoitomenot, mutta samalla huomioimme pitkäjänteisen kiinteistöjen elinkaaren suunnittelun siten, että kiinteistönne asuntojen jälleenmyyntiarvot säilyvät hyvällä tasolla.


Kiinteistöalan paikallisosaajien tuntemuksemme auttaa yhteistyöverkoston luomisessa juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin ja helpottaa esim. kiinteistöhuoltoon ja peruskorjauksiin (putkiremontit) liittyviä toimeksiantoja.

Yrityksemme vahvuuksia ovat asiantunteva alan koulutus, kunnossapidon pitkäaikainen työkokemus sekä paikallistuntemus.

Tervetuloa tutustumaan yritykseemme ja keskustelemaan siitä, olisiko taloyhtiössänne tarvetta uudelle isännöitsijälle. Tarjoam-me isännöintipalvelut Espoossa, Helsingissä, Vantaalla sekä Kirkkonummella. Toimimme myös muilla alueilla tunnin ajomatkan etäisyydellä Helsingistä.

Pääkaupunkiseudun Isännöitsijät Oy. Isännöintiä Helsinki,isännöinti Espoo,isännöinti Kirkkonummi,isännöinti Vantaa,isännöinti Kauniainen
bottom of page