top of page
Pääkaupunkiseudun Isännöitsijät Oy Espoo,Helsinki,Vantaa,Uusimaa,isännöintiä, isännöinti,isännöitsijä, isännöitsijät,isännöitsijätoimisto,isännöintitoimisto,isännöitsijätoimistot Helsinki,isännöintitoimistot Espoo,isännöinti Helsinki,isännöinti Espoo,isännöinti Vantaa,isännöitsijä Espoo,isännöitsijä Helsinki,isännöitsija Vantaa,isännöintitoimisto Uusimaa,isännöintoimistot Espoo,isännöintiyritys Espoo, isännöitsijäyritys Espoo, isännöintisopimus,isännöintisopimukset,isännöintitarjous Espoo

Isännöintipalvelut Helsinki | isännöinti Helsinki, Espoo ja Vantaa 

 

Isännöintipalvelut Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle sekä Kirkkonummelle. Häiriötilanteista voit kätevästi ilmoittaa isännnöitsijälle sekä hallitukselle siihen tarkoitetulla lomakkeella.

Häiritsevään käyttäytymiseen kannattaa reagoida heti. Siihen voi puuttua esimerkiksi keskustelemalla ja sovit-telemalla naapurin kanssa tai ottamalla yhteyttä isännöintiin ja taloyhtiön hallitukseen.

 

Toimi näin:

 

  • Pidä häiritsevästä elämästä kirjaa.

  • Ilmoita isännöinnille ja tiedoksi hallitukselle, mitä on tapahtunut ja milloin.

 

 

Isännöinti ja hallitus arvioivat ilmoituksen perusteella, onko taloyhtiön syytä puuttua toimintaan. Jos häirisevä elämä jatkuu, isännöitsijä sekä hallitus voivat ryhtyä toimenpiteisiin. Se antaa ensin varoituksen ja jos muutosta ei tapahdu, yhtiökokous voi päättää ottaa asunnon taloyhtiön hallintaan.

 

Hallintaanoton aikana osakas tai häiriötä aiheuttanut asukas joutuu muuttamaan pois asunnosta. Asunnon omistussuhde ei kuitenkaan muutu.

 

Ohessa tulostettavaksenne häiriöilmoituslomake jonka voitte tulostaa ja täyttää siinä olevan ohjeen mukaisesti. Toimittakaa mieluiten kahden osakkaan (eri asunnoista) allekirjoittama lomake isännöitsijän/hallituksen käsit-

telyä varten. On syytä huomioida, että mahdollisessa oikeusprosessissa tulee olla näyttöä aiheutetusta häiriöstä ja valituksen tehneitä kuullaan todistajina.

Pääkaupunkiseudun Isännöitsijät Oy. Isännöintiä Helsinki,isännöinti Espoo,isännöinti Kirkkonummi,isännöinti Vantaa,isännöinti Kauniainen
bottom of page