top of page

Isännöitsijätoimisto Espoo | isännöinti Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi

Kunnossapito- ja muutostyöilmoitus

Vuonna 2010 voimaan tulleen asunto-osakeyhtiölain mukaisesti lähes kaikki huoneistoremontit tapetointia ja maalausta lukuun- ottamatta pitää ilmoittaa taloyhtiölle. Ilmoitus on tehtävä hyvissä ajoin ennen remontin aloittamista. Remontin voi aloittaa, kun taloyhtiö on myöntänyt kirjallisen luvan. Kun remontti on valmis, on siitä lisäksi ilmoitettava isännöitsijälle, jotta asunto-osakeyh- tiölain edellyttämä työn valmistumistarkastus voidaan suorittaa.

 

Tarkastuksesta peritään kulloinkin voimassa olevan asiakaspalveluhinnastomme tai taloyhtiön käyttämän asiantuntijan kanssa sovittu maksu. Isännöitsijä kirjaa aina tiedot tehdystä remontista isännöitsijäntodistukseen vasta hyväksytyn tarkastuksen jälkeen.

 

Tutustu lähemmin kunnossapitovastuiden jakautumiseen osakkaan sekä yhtiön välillä.

Vuoden 2016 alusta tulivat voimaan uusi asbestilaki ja asbestiasetus. Ottakaa yhteyttä, jos asbesti herättää remontin yhteydessä kysymyksiä. Voii käydä myös toimistollamme Espoossa keskustelemassa remonttiisi liittvistä asioista. Isännöitsijätoimistollemme on helppo saapua Kirkkonummelta, Helsingistä sekä Vantaalta.

 

 

 

Kun kyseessä on luvanvarainen työ, siirry remontti-ilmoituksen tekemiseen.

 

 

 

 

 

Mikäli kyseessä on työ, joka ei vaadi taloyhtiön lupaa, voit tehdä ilmoituksen kätevimmin tällä sähköisellä lomakkeella: 

Pääkaupunkiseudun Isännöitsijät Oy. Isännöintiä Helsinki,isännöinti Espoo,isännöinti Kirkkonummi,isännöinti Vantaa,isännöinti Kauniainen
bottom of page